onemedia

Hvem er vi?


Vi er Onemedia. Et digitalt mediebureau, der har beliggenhed i Randers, som er ejet af Ractic Group.


Her er lidt information:

Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

DK-8900 Randers City



Hvilken slags persondata indsamler vi?


I forbindelse med at du kontakter os, indsamles følgende persondata:

  • For- og efternavn
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Disse persondata er kun de mest essentielle (de såkaldt “almindelige personoplysninger”), som indsamles for at give den bedst mulige service. Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og/eller nødvendige for at kunne yde servicen, medmindre andet angivet med samtykke fra begge partere.



Hvornår indsamler vi persondata?


Vi indsamler persondata, når følgende handlinger sker:

  • Sender en e-mail til vores e-mail adresse
  • Bestillinger en pakke via vores hjemmeside
  • Foretager en bestilling telefon eller ved fysisk møde



I hvilke forbindelser benyttes dine persondata?


Persondata behandles i disse tilfælde:

  • Fakturering

  • At arrangere tilbud
  • Kontakt i tilfælde af
    • omstrukturering; eller
    • ændringer af vores ydelser
  • At udvikle vores ydelser
  • Håndtering af webshop regnskab



Hvordan og hvor længe opbevares persondata?


De registrerede persondata og oplysninger opbevares i vores system og slettes umiddelbart efter transaktionen har fundet sted. Efter endt transkation over sociale medier (her af Facebook, Instagram, YouTube eller LinkedIn) eller lignede måder online, slettes beskederne efter samme princip. Det vil sige umiddelbart efter.



Hvordan opnås der adgang til dine registrerede persondata?


Det er til enhver tid muligt at opnå adgang til de registrerede persondata og oplysninger gennem kontakt til vores dataansvarlig hos Onemedia via vores e-mail adresse: info@onemedia.dk. Her har vi mulighed for at fortælle om vi opbevarer persondata på dig, samt hvilke registrerede persondata vi har registreret.


Vi videregiver ikke registrerede persondata eller oplysninger til tredjepart i kommercielt anliggende.



Juridisk grundlag og rettigheder:


Vi indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet i forbindelse med kontakt. Samtykke afgives ved hver ny korrespondance. Det er vigtigt for os, at vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbevarer dem.


Vi gør opmærksom på følgende rettigheder:

  • Der kan til enhver tid tilbagekaldes samtykke og få de registrerede persondata slettet
  • Der kan til enhver tid anmodes om at få tilrettet de registrerede persondata til det korrekte
  • Der kan til enhver tid udleveres alle registrerede persondata som vi opbevarer
  • Der kan til enhver tid anmodes om at få slettet eller begrænset persondata
  • Der kan til enhver tid klages til Datatilsynet ved uenighed i vores håndtering
  • Der kan til enhver tid gøres indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler persondata


Ønskers det at påkalde nogle af disse rettigheder, skal du henvende sig skriftligt til info@onemedia.dk.

En del af Ractic Group

Selskab


Om os

Partnere

Kontakt os

Jobmuligheder

Ressourcer


Supportcenter

Varemærke

Feedback

Newsroom

Politikker


Cookiepolitik

Privatlivspolitik

Brugsbetingelser

Handelsbetingelser