onemedia

Mathilde Falch


Mathilde Falch er en dansk sangerinde, der blandt andet er bag populære hit så som ‘Ild I Min Røg’, ‘Planken Ud’ og ‘Suk’, og har lavet musik i samarbejde med Søren Huss, Michael Falch og Chief 1. Mathilde Falch har været musisk aktivt siden en tidlig alder, og er født og opvokset med musikken. 


Udfordring


Mathilde Falch oplevede, at det tidligere webdesign ikke havde den forbindelse til hendes musiske univers som hun gerne vil have skinnede igennem, og med en forældet webshop der ikke levede op til nutidens standarder, havde Mathilde Falch at ønske om at skabe en sammensmeltning mellem hendes musik, webdesign og webshop der ligeledes repræsenteret hendes identitet som kunstner.


Drømmen var derfor tydelig.


Mathilde Falch havde et ønske om at få en opdateret webshop med de samme værdier som den tidligere webshop havde, men med optimeret funktioner og et tilhørende webdesign. Det handlede om at skabe farver, former og identitet til webshoppen og -designet, uden at gå på kompromis med tilgængelighed og nem navigation.


Det blev strategien at skabe en branding identitet, skabt op omkring albummet ‘Solen Brænder’ som blev lanceret kort tid efter.


Løsning


Samarbejdet har især mundet ud i behovsafdækning og et stort ønske om at skabe den online identitet som var manglede fra forrige webdesign. Heldigvis tyder det på at det lykkedes, da Mathilde Falch i dag har en velfungerende webshop og et webdesign som er bygget op omkring hendes musik, og sidst men ikke mindst, skaber den tilgængelighed og gode oplevelser for hendes online kunder og besøgende.

Service:

Webdesign, Webshop

 

Dato:

28. Marts 2021

 

Website:

www.mathildefalch.dk

© 2020 Ractic Group