onemedia

Jesper Juhl


Jesper Juhl er en dansk stand-up komiker, der siden sin deltagelse tilbage i 2003 i DM stand-up comedy har medvirket i en række af film, tv-serier og -programmer. Jesper Juhl har de senere år arbejdet som manuskriptforfatter og tekstforfatter, og blev især landskendt under hovedrollen som Rune i tv-serien, “Kristian”. Der er ingen tvivl om, at Jesper Juhls talent er stort og smitter af på tv-programmernes succes. 


Udfordring


Google, Bing og andre søgemaskiners algoritme kan være en vildrede, og har du ikke den korrekte kendskab til det, kan det skabe mere forvirring end gavn – og kan resulterer ofte i forkerte vinkler til den pågældende branche, og kan skabe udfordringer. Det samme skete for Jesper Juhls daværende hjemmeside som ikke havde synlighed på fx. Google.


Udfordringen for Jesper Juhls daværende hjemmeside var netop den utilgængelige tilværelse på diverse søgemaskiner og at det tidligere webdesign både var et ustabilt, som ikke fungeret til nutidens standarder. Samtidig var Jesper Juhls forrige hjemmeside en stor omkostning ved tidligere hosting, som vi hjalp med at reducere. Her satte tidligere hostingløsning også en konstant stopper for performance, hurtighed og effektivitet.


Løsning


Det overordnede fokuspunkt for den nye hjemmeside var synlighed og optimering, og dermed kom webdesign i anden række. Vi havde naturligvis webdesign for øje, da den daværende hjemmeside ikke havde det moderne udtryk som tiden kræver, men det allervigtigst var at få synlighed og tilgængelighed ud over stepperne.


En abstrakt designtilgang var nøgleord i designet af den nye hjemmeside, som netop havde formålet at vække opsigt og opmærksomhed omkring Jesper Juhls online brand. 

Gennem moderne farver, kontrast overskrifter og større billeder samt udvikling af nyt online brand skabte vi det samlede univers som tager udgangspunkt i Jesper Juhl som komiker og hans one man show der skubber og tydeliggør hans talent.


Samarbejdet med Jesper Juhl resulterede i optimering af SEO og modernisering af webdesign, samt ny online identitet.

Service:

Webdesign, Branding Identitet

 

Dato:

22. April 2021

 

Website:

www.jesperjuhl.dk

© 2020 Ractic Group