Om Os

Idéen om at levere alt indenfor hjemmeside opsætninger og grafiske løsninger til Danmarks billigste priser har stået på siden 2009, hvor ønsket om at sætte det rigtige præg på Internettets udseende opstod. Udover at være Danmarks billigste webbureau indenfor hjemmeside opsætning og grafiske løsninger, samler vi også på Danmarks bedste kunder.

Vi fokuserer på at tilbyde og levere produkter i en høj kvalitet, som der opfylder vores kunders ønsker, idéer og individuelle og specifikke behov, samt tilfredsstillende service og support igennem forløbsprocessen. Derfor har vi heller ikke standard pakkeløsninger i vores tjenester, som mange andre webbureauer har, da vi fokuserer meget på at opfylde den enkelte kundes ønsker, fuldt ud.
Vi involverer os dybt i vores kunders ønsker, hvad enten det handler om ét enkelt logo, virksomhedsrelateret hjemmesider eller specielle grafiske løsninger til andre formål.

Vi har valgt at levere til både små og store virksomheder for at kunne dække alles behov og ønsker, uanset størrelse, formål eller forbrug. Vi arbejder og påpeger kun de bedste til udførelsen af arbejdet, således du som kunde får det helt korrekte resultat og forløb i processen. Om du enten mangler en supporter, tilføjelser til opgaven eller ændringer, står der altid en ekspert klar til at hjælpe.

Det gør os til Danmarks bedste samling af tilfredse kunder - og billigste webbureau.

Rasmus Schack

Adm. direktør

E-mail: rasmus@onemedia.dk

Daniel Voigt

Tek. direktør

E-mail: daniel@onemedia.dk